BINKBIKES

Fietsen waar je blij van wordt!

Reviews! We zijn er trots op!

Onze reviews laten zien dat wij begrijpen dat onze klanten bij ons komen voor fietsen EN voor onze service!

Wij weten uit eigen ervaring dat een kapotte fiets veel stress kan veroorzaken. Daarom streven wij er naar om je zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen!

 • Fantastische service! Lieve mensen met een warm hart. Ontzettend rot tijd achter de rug na overleden partner. Toch met 3 kinderen achter blijven met de nodige kopzorgen. Romy haar fiets gestolen tot 2 keer toe. Niet echt financiële middelen voor een fiets, maar Jan de fietsenman en zijn zoon waren zo attent om voor een schappelijke prijsje Romy weer veilig naar school te krijgen. Dat verdient een pluim en die krijgen ze van ons groetjes en zeker tot ziens! Familie van der Meer

  Romy van der Meer
 • Verruimde sluitingstijd: Na 18:00 kon ik nog terecht voor het brengen van mijn zoons fiets met een lekke band (na 3x zelf plakken bleek het iets bij ventiel te zijn). Ging er standaard van uit dat ik de gerepareerde fiets pas na 1 of 2 dagen kon ophalen. Maar voor 18:30 reed mijn zoon op zijn eigen fiets alweer naar huis...

  Anita Van Paassen Google *****
 • Fietsenmakers zat, in de buurt, maar wij fietsen altijd een stukje verder, naar Jan de Fietsenman. Alles kan, alles kan meteen, en als het niet meteen kan, dan verzinnen Jan en zijn mannen een tijdelijke oplossing of een tweedehands onderdeel zodat je verder kunt. Specialist in e-bikes, en toch is Jan geen vraag te min: ook aan kleine reparaties besteden ze alle aandacht. Toen de kinderen een nieuwe fiets zochten voor de middelbare school dacht Jan mee, outside de box. Voor Anna liet hij de fabriek wielen met V-brakes en versnellingen combineren met een nieuwe 'echte' oma-fiets, en voor Marc kwam er een robuuste sportfiets voor tieners met Duitse veiligheid en betrouwbaar licht. Uit de eigen voorraad schroefde Jan er nog een bagagedrager op. Alle persoonlijke wensen vervuld! En de prijs? Ver onder de standaard brugklas-merken. Het wordt vast een trend, bij de klasgenoten, veiliger fietsen voor minder!
  Marion van Lierop Google *****
 • Met een Groupon-voucher ben ik enkele weken geleden bij BINKBIKES geweest voor een onderhoudsbeurt van mijn stadsfiets. Jan ging er meteen mee aan de slag en even later fietste ik weg op een zo goed als nieuwe fiets. Snel, kundig en vriendelijk; ik kan BINKBIKES zeker aanbevelen!

  Vera Weber Google *****
 • Prima service! Had via Groupon een voucher voor onderhoudsbeurt gekocht. Fiets op vrijdag aan begin van de middag gebracht voor een onderhoudsbeurt. Werd om 17.00 uur al gebeld dat de fiets klaar was. Alles keurig gecontroleerd en schoon gemaakt.
  Esther van Rooijen Google *****
 • Jan de Fietsenman is top! Ik was op zoek naar een upgrade, ik heb uiteindelijk een mooi bedrag gekregen voor mijn inruil fiets en ben met een super goede fiets terug naar huis gegaan. Goede fietsen voor eerlijke prijzen daar hou ik van.
  Daan Kloosterboer Google ****
 • Top service! Via groupon bij deze fietsenmaker terechtgekomen. Snel, duidelijkheid qua kosten. Voortaan brengen wij onze fietsen altijd naar Binkbikes!

  Sas Kia Facebook ****
 • Fiets als nieuw terug voor een zeer schappelijke prijs!

  Machiel Overduin Facebook ****
 • Goede service. Er wordt echt de tijd genomen om je te helpen.

  Jan Maas Facebook *****
 • Aardige werknemers die je gelijk willen helpen als je binnen komt lopen. Een lekke band, kapotte ketting, een nieuwe fiets of een tweedehands fiets. Bij BinkBikes kan je met al je fiets gerelateerde problemen terecht! Binkbikes heeft voor ieder wat wils, kortom een top zaak!

  Charlotte Philipsen Facebook *****
 • Een betere service heb ik niet eerder gezien bij een fietsenwinkel. Met een groupon bon dit adres gevonden en ik werd heel goed ontvangen, alsof je niet je fiets ter reparatie aanbiedt maar op bezoek komt bij vrienden. En de fiets is nu weer tiptop in orde, supersnel klaar en helemaal schoon. En je mag ook nog koffie komen drinken, als je wilt. Nou, Jan, je hebt er een fan bij! Dankjewel!

  Alinde Verhaag Google *****
 • Ik heb een prachtige snelle custom track fiets (Keirin Pro) laten maken bij Jan. Ik kwam eigenlijk voor een tweedehands maar zijn creaties verraden een echt vakmanschap (ook bij tweedehands fietsen). We hebben samen alle mogelijkheden doorgenomen waarbij telkens alle tijd werd genomen om de onderdelen voor de fiets uit te kiezen. Hierbij laat Jan de klant steeds in de lead maar adviseert waar dat is gewenst. Onmogelijkheden bij de bouw van de fiets bleken niet te bestaan aangezien voor alles een creatieve oplossing werd gezocht. Kwaliteit staat voorop en het resultaat is een even snelle als mooie fiets voor een scherpe prijs. Het is bij Jan trouwens heel gezellig.

  Bryan Derks Google *****
 • Jan de Fietsenman, waardoor jij weer verder kan. Op een nieuwe of gebruikte fiets voor bijna niets. Alles valt te overleggen. Dat kan je van een boel fietsenmakers niet zeggen

  De sfeer in zijn zaak is altijd plezierig en met zijn praatjes is hij ook niet gierigEen gezellige man die JanAl met al een hele ervaring bij deze lieve vent! En ben geweldig blij met mijn nieuwe 2e hands fiets.
  Marieke Oosterveen Google *****
review-us-on-facebook