Soco.Bike

SociBike

Soci.Bike Fan

SociBike

Bakfietsen maken om mensen aan te kunnen nemen

Eigenaren Patrick de Haan en Peter Schouten van SociBike hebben zelf ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Ze hebben geen reden om ’s ochtends uit hun bed te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgeen wat zij die dag gedaan hebben. Bij soci.bike nemen ze geen mensen aan om bakfietsen te maken: ze maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen. Het geld dat zij verdienen investeren zij weer in hun missie. Maar de impact gaat verder; denk aan minder auto’s op de weg, het feit dat de bakfiets voor een deel uit gerecyclede materialen bestaat en dat ze de lokale economie stimuleren door in Nederland te produceren.

Soci.Bike is daarmee een Social Enterprise

Een Soci.Bike is leverbaar vanaf 4.350,00

Jan De Fietsenman Logo

Leuk om te weten !

Ideaal voor honden

Veel soci.bike-eigenaren zijn hondenbezitters. En dat is niet geheel toevallig, want soci.bike is een ideale bakfiets voor honden. De meeste honden zijn te groot voor een mandje aan het stuur of achterop, en je hond naast je fiets laten lopen is ook niet altijd ideaal. In een bakfiets is voldoende ruimte om je hond te vervoeren. soci.bike bakfiets heeft daarbij aan de voorkant van de bak een klepje, waardoor je hond zelf in de bak kan stappen en je je hond er dus niet in hoeft te tillen. Dankzij de elektrische trapondersteuning heb je altijd het gevoel dat je wind mee hebt en door de drie wielen heb je een stabiele wegligging.

Samen op stap

Met een elektrische bakfiets kun je dus lekker op stap met je hond. Je kunt verder en bent sneller dan wanneer je gaat lopen. Je bent buiten en in beweging. Ook de hond vindt het heerlijk om in de elektrische hondenbakfiets te zitten. Zo kunnen jullie samen nieuwe gebieden ontdekken.