BINKBIKES

Fietsen waar je blij van wordt!

Binkbikes biedt de mogelijkheid om je fiets on-line te verzekeren.

Wij doen dat via ANWB Verzekeringen.

De fietsverzekeringen van de ANWB zijn af te sluiten voor één of drie, vier of vijf jaar. Je betaalt hiervoor een éénmalige premie. Daarbij kun je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering.

Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Je kunt de brochures van de ANWB als PDF downloaden.

Belangrijk om te onthouden: Je fiets is alleen verzekerd tegen diefstal, als deze op slot staat! Om te bewijzen dat je fiets op slot stond, moet je BEIDE originele sleutels te kunnen overleggen. Het is dus van belang dat je je sleutels goed bewaart. Als je een sleutel kwijt raakt of bij laat maken, meld dat dan even bij ons in de winkel. Zo blijf je goed verzekerd tegen diefstal.

Voor E-bikes en bakfietsen biedt de ANWB een aparte verzekering.

NIET VERZEKERD VIA BINKBIKES?

In de meeste gevallen kunnen wij voor schade – tegen vergoeding – een schade rapport en een passende offerte maken voor de verzekering. Deze kunt u dan zelf voorleggen bij de verzekeraar. U laat aan ons weten of de fiets dan wel of niet gemaakt moet worden.