Link to Victoria
eVictoria

Victoria

No Nonsense Touring fietsen en E-Bikes van Victoria.

Eén van de snelst groeiende e-bike merken in Nederland en België is zonder enige twijfel eVictoria.  Dit merk wordt op de markt gebracht door Hermann Hartje KG uit Duitsland. Dat eVictoria zo populair is en door steeds meer consumenten ontdekt wordt, is eigenlijk niet verwonderlijk. Immers, het merk wordt in toonaangevende fietsbladen altijd geprezen om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De fietsen zijn prijstechnisch zeer gunstig. Zeker wanneer je ze afzet tegen vergelijkbare modellen van de grote merken.

Een e-bike van Victoria is leverbaar vanaf 1.499,00.

Jan De Fietsenman Logo

Leuk om te weten !

eVictoria  

De spreekwoordelijke Duitse degelijkheid is ook op eVictoria van toepassing. Want deze e-bikes hebben niet alleen een degelijk frame, de afwerking is bovendien navenant en het rijgedrag fantastisch. Wij verkopen graag een eVictoria, omdat we uit ervaring weten dat we daarmee tevreden klanten krijgen en houden.

Om de kwaliteit constant te houden kiest Hartje ervoor de ontwikkeling en assemblage volledig in Hoya, in eigen huis te concentreren. De frames komen uit het Verre Oosten, waar ze geproduceerd zijn volgens de kwaliteitsstandaard, die Hartje van de leverancier verlangd.

Je kunt bij BINKBIKES terecht voor deskundig advies. Maar je bent ook van harte welkom in het Experience Center in Zutphen. Daar staat een groot aantal demo e-bikes ter beschikking, waarmee je in de prachtige omgeving van Zutphen een mooie testrit kan maken en zelf ervaart hoe lekker deze fietsen rijden.

VICTORIA