BINKBIKES

 Compacte fietsen waar je blij van wordt

De toekomst is VOUWBAAR

Een nieuwe generatie vouwfietsen en compacte fietsen veroveren het straatbeeld. Steeds vaker zijn ze ook elektrisch.

Onverwachte voordelen

Er zijn allerlei – onverwachte –  voordelen aan het gebruik van compacte fietsen. Zo is er goed nagedacht over de balans, rijcomfort en transport.

Kopen of Leasen…

Ook een vouwfiets kun je kopen of leasen. Beide hebben (fiscale) voor- en nadelen. Bij het leasen van een fiets voorkom je initiële hoge investeringen en het is verzekerd.

BINKBIKES biedt een breed scala aan merken en oplossingen:

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Link to i:SY
iSY concept

De i:SY is de meest compacte elektrische fiets voor gebruik in de stad. Het is ideaal als fiets voor op vakantie, omdat de fiets zich eenvoudig laat vervoeren in een camper of op een boot. De i:SY is super wendbaar door de 20″ wielen en de Bosch middenmotor. Er zijn verschillende varianten, met Gates Drive en ketting en met Nexus 8 en Nuvinci naaf. 

Leverbaar vanaf € 2.799,00

Link to Dahon
Dahon Mariner

Dahon vouwfiets Mariner is een van de meest verkochte vouwfietsen.
Dit is de i7 20 inch. Stealth matte.
Afmetingen in gevouwen toestand: 66x79x35cm.
De vouwfiets heeft 7 versnellingen en weegt slechts 13,5kg.

 

Leverbaar vanaf €810,00

Link to Tern
Vectron

De TERN Vektron is een prachtige elektrische fiets die zich in 10 seconden laat vouwen. Perfect om mee te nemen in de trein. De Vektron leg je bij je volgende trip in de kofferruimte van je auto, zodat je nog meer kunt ontdekken.

Leverbaar vanaf € 2.399,00

Uitgelicht

Ontdek de TERN GSD!

De Tern GSD e-bike is ontworpen om 2 kinderen, een week aan boodschappen of 180kg aan cargo te dragen. Daarbij is het slechts 180cm lang, dezelfde lengte als een standaard e-bike. 

Met de Tern vouw technologie kan het gedeeltelijk verkleint (1/3e kleiner) en gevouwen worden. Het past zo in een VW Touran of in een stadsappartement. 

De Bosch performance motor en Shimano schijfremmen zorgen voor een comfortabele rijervaring. Het is geschikt voor bestuurders van 1,5 – 1,95m – dus mama, papa en kinderen kunnen hem eenvoudig delen. Kortom een perfecte fiets voor het hele gezin!

gsd

Als in jouw transport vergelijking nog woorden staan als Wegenbelasting, File, Luchtvervuiling en Geluidsoverlast dan wordt het tijd voor een proefrit op onze Urban Transport Solutions.

Bij BINKBIKES Service Centre hebben wij een aparte werkplek voor het onderhouden van elektrische (vouw) fietsen. Ook als je extra wensen hebt, kunnen wij die uitvoeren.